Termalna akopresurna masažna postelja z vročimi kamni iz žada

Z žad toplotno akopresurno masažno posteljo, boste uživali v celotni masaži. Akupresurna  masaža z infrardečo toploto, ki so jo razvili na Daljnem vzhodu, je metoda za ohranjanje zdravja hrbtenice in celostnega telesa. Akupresurna tehnika masažne postelje  z žadom  z toplotno akupresurno masažo se  je razvila iz izkušenj, ki se je izkazala po vsem svetu z  več sto tisoč uporabnikov.

Termalna akopresurna masažna postelja z vročimi kamni iz žada

Osrednja vloga zdravja je skrb za pravilno in redno vzdrževanje hrbtenice. Hrbtenica je ključna točka okostja, ki omogoča pokončno držo in prožnost pri gibanju telesa. Enostranske  obremenitve in stres so najpogostejši vzroki bolezni gibalnega sistema. Prisilna drža, napetost, stresno življenje, slabotne mišice, neizogibno vodijo do poškodb hrbtenice. Bolečine v hrbtenici so posledica obrabljenih diskov, posedanju hrbtenice,  zategle mišice, ki dodatno bremenijo hrbtenico in pritiskajo na živčni sistem.

Masažna postelja iz žada ki deluje na principu vročih kamnov, ki termično oskrbijo in sprostijo, ter pripravijo telo v udobno stanje relaksacije. Kamni, ki se segrejejo vse do 70°C  potujejo od glave po vsej  hrbtenici, do medenice in od zadnjice do stopal, tako telo sprostijo in ga zmasirajo v celoti. Naše telo potrebuje in hrepeni po relaksaciji, ki nam daje prepotrebno energijo v našem hitrem življenju. Toplotna akupresurna masažna postelja, se lahko uporablja  za lajšanje bolečin v hrbtu,  vratu,  nogah, lajša bolečino pri glavobolih,  skratka deluje sprostitveno in preprečuje napetost v telesu.

Žad masažna postelja z štirimi toplotnimi kamnitimi valji, ki masirajo hrbet in štirje kateri  masirajo noge. Ročni set s 5 in 9 JADE  kamni z infrardečo toploto se uporabljajo v predelu trebuha, prsi ,rok, sklepov itd.

Bolečine v hrbtu so številka ena, skupni zdravstveni problem v modernih industrijskih državah in kot rezultat je eden od najpogostejših vzrokov za bolniške odsotnosti. Vendar to ni samo neposredne težava - kot so bolečine v hrbtu, zdrsi vretenc  itd - ki izhajajo iz tega. Hrbtenica vpliva na vse pomembne organe preko živčnih poti! Segrete masažne kroglice žada raztegnejo mišice  v hrbtu in pomagajo ublažiti  blokade v hrbtenici, kar lahko ovira pretok energije do pomembnih poti živca.

Akupresura, akupunktura, kiropraktika, masaža, in globoka infrardeča terapija, vse skupaj v enem, vam nudi globoko, sproščujočo, pomirjajočo toplotno masažo in hkrati pomirja hrbtenico. Razteza in spodbuja ključne akupunkturne točke, krvne žile in mišice da pospeši in izboljša prekrvavitev. Ni vam treba skrbeti za nelagodje vseh igel. Ko se uležete in  sprostite na toplotni Žad masažni mizi,  z vašo telesno maso in notranjimi kamni iz Žada doživite učinek akupunkture. Po orientalski medicini, je Žad že od nekdaj poznan, da ima skrivnostni zdravilni vpliv, dolgoživosti in praznjenje toksinov iz našega telesa.

Thermalna Žad Masažna postelja - vas zmasira od glave do pet.

Masažna miza deluje po načelih orientalske medicine in zahodne tehnologije - na akupresuri, akupunkturi, tehniki moksa, kiropraktiki, masaži, terapiji z infrardečo lučjo. Vzdolž hrbtenice poteka glavni meridian z življenjsko pomembnimi točkami, ki povezujejo organe. V hrbtnem delu ležalnika so vgrajene premične kroglice iz žada, te pa delujejo na predele levo in desno vzdolž hrbtenice in masirajo tamkajšnje mišice. Kroglice obenem greje infrardeča luč in jih segreva do temperature 40-70 stopinj Celzija, pač glede na potrebe. Toplota sprošča mišice, to pa vzbuja splošno ugodje. Če je hrbtenica deformirana in poškodovana so lahko v določenih predelih živci stisnjeni, to pa onemogoča dobro delovanje organov, za katere so pristojni ti živci. Masažni ležalnik popravlja slab položaj hrbtenice in normalizira delovanje organov, mišic in živcev. Pri njegovi uporabi se zgodi nekaj odločilnega: ublažimo bolečine, sprostimo blokade in vzpostavimo usklajen pretok energije. Globinsko toplotno stimulacijo posameznih delov telesa s temperaturami od 40 do 65 stopinj Celzija, vključno z notranjimi organi, je mogoče doseči s pomočjo dodatnega ročnega grelnega modula. 

Opozorilo: Toplotne masažne glave iz žada ne masirajo le vratu in hrbta, temveč tudi noge in skrbijo za natančno in sproščujočo masažo celotnega telesa za izredno dobro počutje.

Vrnite svoje telo nazaj v ravnovesje