Terapija po dlaneh in stopalih

Človeško telo je oblika življenja, ki predstavlja malo, dobro harmonizirano vesolje. Zato ima telo vse, kar potrebuje za ohranitev lastnega življenja, da obstane v naravi kot njen ne odvisni del.

Sistemi povezave na dlaneh in stopalih, predstavljajo komandne table za daljinsko vodenje človekovega zdravja. Ti terapijski sistemi delujejo kot nekakšne male klinike, ker se na naraven način zdravijo bolezni našega telesa.

Su-jok terapija in diagnostika

Če pozorno preučimo, v kolikšni meri dlani in stopala odgovarjajo strukturi telesa, lahko razumemo mehanizem teh terapijskih sistemov in določimo točke in območja, ki jih je potrebno stimulirati v primeru neke bolezni.

Zahvaljujoč naravi so stopala in dlani podobna telesu. V sebi nosijo izvorno voljo za zdravje, ki je usmerjena na to, da bi človek izkoristil to darilo narave in bil zdrav. S pomočjo tega sistema zdravljenja narava jasno kaže svoj namen pomagati človeku in na ta način manifestira svojo neizmerno ljubezen do njega. Istočasno pa nam daje nauk duha neodvisnosti, nauk, ki nas nauči kako sami najdemo izhod iz bolezni. Su Jok terapija s sprejetjem ponujene univerzalne ljubezni teži po delitvi le te z vsemi ljudmi na zemlji. Vsi naj bi bili deležni te ljubezni in končni rezultat tega naj bi bil mir na tem planetu. Vsi, ki so se naučili sistema povezave, bodo sami lahko obvladali svoje bolezni, samostojno ohranjali zdravje in svoje človeško dostojanstvo.

Upam, da se bo duh velike ljubezni narave do človeka dotaknil tudi vašega srca in razuma. Bodite zdravi s pomočjo tega sistema.

Ko človek pride v težko situacijo, običajno sam išče pot iz nje, se aktivno bori proti njej in zmaga. Zakaj smo potem tako pasivni v odnosu do našega zdravjač Zakaj smo v stanju bolezni tako nemočni in povsem odvisni od pomoči zdravnikač

Vsak človek bi moral poznati učinkovit sistem samozdravljenja, da bi lahko pomagal sebi in bližnjim. Su Jok terapija je način delovanja na dlani in stopala, ki ga lahko uvrstimo med najboljše metode samopomoči, kar jih poznamo v tem trenutku.

Su-jok Sujok

GLAVNE POZITIVNE LASTNOSTI TERAPIJE PO DLANEH IN STOPALIH

  • Velika učinkovitost - pri pravilni uporabi bo učinek terapije nastopil že čez nekaj minut ali celo čez nekaj sekund 
  • Popolna neškodljivost - ta sistem je človek le odkril, ustvarila pa ga je narava sama in od tu pojasnilo za njegovo moč in neškodljivost. Pravilna stimulacija korespondentnih (povezovalnih) točk pripelje do ozdravitve. Nepravilna stimulacija pa ne škoduje, le rezultat bo izostal. 
  • Univerzalnost metode - s pomočjo te metode lahko zdravimo katerikoli del telesa, sklepe organe. 
  • Pristopnost metode za vsakogar - te metode se ne naučimo na pamet. Vse, česar se naučimo na pamet, lahko pozabimo. Metoda je tako preprosta, da jo z lahkoto dojamemo in potem uporabljamo vse življenje. 

Do sedaj še ni bilo sistema zdravljenja , ki bi ga tako lahko obvladali in pri tem dobili tako hiter in pomemben učinek. Terapija je posvečena  ljudem, z željo pomagati jim in prinesti nanje občutek, da so ljubljeni in srečni.